Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Lentefestival met DJ's (en goede doelen)

publicatiedatum: zo 18 maart 2018

Woerdens nieuwste festival, het lentefestival, 18 en 19 mei schenkt een (klein) deel van de opbrengst aan de sportverenigingen in de stad. Het Lentefestival vindt plaats op het Exercitieveld. Festivalbezoekers kunnen bij aankoop van hun ticket, voor 4 mei, aangeven aan welke deelnemende vereniging zij hun deel willen doneren. (Kaarten kosten € 12,50 of € 14,21?)

 

Voor Egbert de Kwaasteniet van de organisatie, is het een feestelijk win-win spektakel voor de inwoners van Woerden. Het meerdaagse festival heeft een gevarieerd programma voor verschillende leeftijden.

 

Woerdens Lentefestival


Het Woerdens Lentefestival is het nieuwe festival van Woerden! Op 18 en 19 mei wordt het Exercitieveld omgetoverd tot een waanzinnig festivalterrein waar je kunt genieten van een dikke line-up, lekker eten en vooral super veel gezelligheid! Scoor voor 4 mei een ticket en sponsor jouw sportvereniging!

 

 

Verenigingsvoordeel?
Wil je dat een deel van de opbrengst (€1,50) van je kaartje  naar een sportvereniging gaat? Scoor dan voor 4 mei 12:00 uur je entree ticket.

 

Entree Tickit

kost volgens de site € 12,50  maar, toen wij keken kwam daar nog wat bij (+ 0,61 servicekosten + circa 0,55 betaalkosten) totaal dus € 14,21

 

line up