Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Buitenplaats "Blauwe Meije" Exposantenwissel

publicatiedatum: wo 14 februari 2018

5 nieuwe kunstenaars zoals Lucia Hans (schilderijen), Hedy Jagtman (collages en beelden) en Henri van Ommen (glas in lood) Pieternel (schilderijen) en Antoinette LeRoy (beelden). Ze zijn vanaf februari te zien in de expositieruimte van "buitenplaats de Blauwe Meije". U bent daar ieder weekend welkom vanaf 10.00 uur en doordeweeks op afspraak.

 

Exposantenwissel in februari: Nieuw Nieuw

Te zien zijn Amateurs zoals Lucia Hans (schilderijen), Hedy Jagtman (collages en beelden) en Henri van Ommen  (glas in lood) exposeren met professionals: Pieternel (schilderijen) en Antoinette LeRoy (beelden).

Laagdrempelig, betaalbaar en ook in workshop te leren technieken zijn bij voorkeur onze combinaties.

 

  • 18 februari is Hedy vanaf 12.00 tot 16.00 uur aanwezig om collages te laten zien.
  • 25 februari is Henri van Ommen  van 12.00 tot 16.00 uur aanwezig om gasten te laten zien hoe zij glas in lood kunnen maken.
  •  

Antoinette LeRoy

Mijn werk ontstaat uit het spelen met klei, het maken van schetsen met resten verf, inkt en krijt. Zo ontstaan vormen en beelden waaruit ik een intuïtieve keuze maak om deze verder uit te werken.

Pieternel Elsen (1969)
Zij is jong begonnen met tekenen en schilderen. Al snel begon zij zich de anatomie van allerlei dieren zich eigen te maken. Hierdoor schildert zij veelal haar dieren uit het hoofd op het doek. Haar gedachten over dieren worden op het doek vertaald. Hoe zien wij ze… kracht, trots, humor, schoonheid en karakter.