Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Bravour "het beste Koor" ?

publicatiedatum: di 13 februari 2018

Op zaterdag 17 februari gaat koor Bravour, voor de eerste keer, deelnemen aan het Nederlands Koorfestival (NKF). Ze gaan daar met veel andere koren strijden om de titel "Beste koor van Utrecht". Behalve de stemmen van een professionele jury hopen ze ook heel veel stemmen van het publiek te krijgen dus nodigen ze hun "fans" uit Woerden, van harte uit om ook te komen.

 

Het Beste Koor van Utrecht  2018
Ieder koor wordt door een professionele jury onder leiding van voorzitter John Damsma op tien objectieve criteria beoordeeld. Het koor dat het hoogste aantal punten behaald mag zich twee jaar lang “Beste Koor van Utrecht” noemen en neemt deel aan de landelijke NKF Finale 2018 op 2 juni a.s. in Hengelo.


Publieksprijs Utrecht 2018
Kom de uitvoeringen bekijken en stem ook op jouw favoriete koor voor de NKF Publieksprijs 2018. De winnaar van de Publieksprijs mag zich twee jaar lang “NKF Publieksfavoriet van Utrecht” noemen en maakt bovendien extra kans op een plaatsing voor de Landelijke NKF Finale 2018.

 

Kaarten

Kaarten voor de Provinciale NKF Competitie kosten aan de kassa 12 euro. Via de website kunnen kaarten voor de kortingsprijs van 9 euro besteld worden.

 

Bravour

“We zingen natuurlijk allemaal heel graag. We oefenen vaak met elkaar maar het is nog leuker om echt op te treden. En daarbij is het erg leuk om te meten hoe goed we het doen. We doen het vooral voor ons plezier maar we zien het als een uitdaging om ons te laten beoordelen door een jury”, aldus voorzitter Ad de Goey

 

De "concurentie"
Tijdens de competitie strijden de zeven koren om de eretitel. Met heel verschillende stijlen

  • HOHC
  • Koor Bravour
  • Lake District Sound
  • Popkoor Prestige Amersfoort
  • ROM koor
  • The Tobin Singin’ Society
  • Zwingin