Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

KUNSTKafé

publicatiedatum: zo 28 januari 2018

Op maandagavond 5 februari vindt in Woerden het eerste KUNSTKafé plaats. De KUNSTKafé’s zijn bedoeld voor kunstschilders, zowel amateurs als professionals. Iedereen is welkom en de toegang is gratis. De KUNSTKafé’s vinden plaats bij ‘De Tafel van Twaalf’ op de Gebr. Grimmkade 57 te Woerden, Start om 20.00 uur, inlopen vanaf 19.45.

 

In het KUNSTKafé vertelt een professionele schilder over zijn of haar werk. Aansluitend kunnen alle gasten in een ongedwongen sfeer hun meegenomen schilderijen aan elkaar laten zien en erover vertellen. Het Kafé biedt ook de kans om te netwerken en om bijvoorbeeld plannen te maken voor gezamenlijke exposities.

 

Adri Langbroek

Op het eerste Kafé zal Adri Langbroek  vertellen over zijn werk. Deze kunstenaar uit Nijkerk heeft als hoofdthema de mens in het landschap. Zijn inspiratie vindt hij in teksten, muziek, reizen en de beleving van het leven. Langbroek gebruikt een bijzondere techniek. Als ondergrond gebruikt hij karton, waarop hij de verf in lagen aanbrengt. Maar hij bewerkt het karton ook, door te graveren, te krassen of te etsen. Dat levert bijzonder werk op waar veel over te vertellen valt.

 

Meer informatie over deze avond is hier te vinden: http://kunstaandenrijn.nl/2017/11/16/kunstkafe-maandag-5-februari-2018/

 

De volgende twee avonden zijn gepland in maart en in mei.  Ook andere liefhebbers van kunst zijn natuurlijk welkom.