Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Martin Mans Start nieuw Projectkoor

publicatiedatum: di 9 januari 2018

De Woerdense dirigent Martin Mans start met een nieuw mannenkoor op projectbasis in de Gereformeerde Kerk in Waarder. In dit eerste project repeteert het koor drie keer, 3 februari, zaterdag 10 maart en zaterdag 7 april, en geeft het vijf concerten in schitterende kerken. Zangers met en zonder zangervaring zijn welkom. Het is mogelijk de eerste repetitie vrijblijvend bij te wonen.

 

 

Het repertoire bestaat uit diverse muziekstijlen: Nederlandstalige geestelijke liederen, traditioneel en vernieuwend, gospels en spirituals, klassieke en populair klassieke werken, met begeleiding van piano en orgel, maar zeker ook a capella. De jonge organist/pianist Mark Brandwijk is de begeleider en solist in het eerste project.

 

Zangers met en zonder zangervaring zijn welkom. Het is mogelijk de eerste repetitie vrijblijvend bij te wonen. Ook is het mogelijk om bij de tweede repetitie aan te haken en in te schrijven. Inmiddels hebben zich tegen de 100 zangers aangemeld en we hopen met een heel groot mannenkoor te kunnen starten!

 

Repetitiedata en -locatie: zaterdag 3 februari, zaterdag 10 maart en zaterdag 7 april van 10.00 tot 13.00 uur in de Gereformeerde Kerk in Waarder.

 

Inschrijven kan via martinmans.nl of op de repetitie van drie februari aanstaande.

Kosten: zestig euro, waarin deelname aan drie repetities en vijf concerten is inbegrepen.

De bladmuziek is gratis.