Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Happen en Stappen of Trappen

publicatiedatum: wo 3 januari 2018

Een succesvol idee is, om op een vrije dag, wandelen of fietsen en lekker eten te combineren. Dat kan op verschillende plekken met verschillende lengtes, U kan via verschillende "hap-plekken" door de historische binnenstad van Woerden Wandelen (€ 17,50 p.p) of, met de fiets, een wat langere route doen die door Harmelen, Woerden, Oudewater en Montfoort voert. (€ 39,50) Zie details hieronder.

 

NIEUW in Woerden! Stappen & Happen Premium arrangement.
Beleef kaas, bewonder de binnenstad van Woerden en sluit af met een heerlijke lunch!
Een leuke manier om kennis te maken met Woerden. Leer meer over kaas, het kaasmaken en bewonder de kaasopleg in het Kaaspakhuis. Ontdek de historische plekjes in Woerden tijdens een stadswandeling en maak kennis met culinair Woerden bij één van de restaurants.

 

Boek het Stappen & Happen arrangement voor slechts €17,50 en geniet van een rondleiding door het moderne Kaaspakhuis, een wandeling door de historische binnenstad en proef een beetje van Woerden met een heerlijke lunch bij één van de deelnemende restaurants.

De deelnemende restaurants zijn: Grand Café Plein 7, Midas Broodjes, Burgers en Catering, Restaurant Viviamo en Bistronoom Woerden.

Meer info & Boeken

 

Historisch happenen Trappen in het Groene Hart - 41 km.
Trek het Groene Hart in en trap van vestingstad naar vestingstad.Arrangement (prijs: € 39,95 p.p.)

Bij deze Happen en Trappen route is het volgende inbegrepen:

    Koffie en gebak bij Het Wapen van Harmelen
    Voorgerecht bij Grand Café Plein 7
    Soep bij Brasserie Joia
    Hoofdgerecht bij De Heeren van Montfoort
    Nagerecht bij Eetcafé De Posthoorn

 

Tevens ontvangt u een uitgebreide routebeschrijving en fietskaarthouder (welke u aan het einde van de dag weer inlevert).

Het Groene Hart is een nationaal landschap en de diverse gebieden hebben hun eigen karakter en uitstraling. Ieder gebied is uniek qua ligging, landschap en cultuurhistorie en samen maken zij het Groene Hart tot een bijzonder landschap, waarbij u verschillende authentieke dorpjes en steden doorkruist.

Meer info & Boeken