Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

De Mont Ventoux op.

publicatiedatum: ma 6 november 2017

Deze zomer in augustus 2018, beklimt een Mantelmeeuw-team wandelend of fietsend de Mont Ventoux. Wie daar goed voorbereid bij wil zijn kan nu aanhaken. Woensdag 8 november organiseert De Mantelmeeuw (hospice en thuiszorg door vrijwilligers in Woerden) een informatieavond. Deelnemers dragen bij aan het KWF én aan de Woerdense activiteiten van De Mantelmeeuw.

 

Mont Ventoux op voor De Mantelmeeuw

De Stichting Mont Ventoux/Groot verzet tegen kanker organiseert de beklimming op 30 en 31 augustus 2018, en De Mantelmeeuw heeft afgesproken een team op de been te brengen dat wandelend of fietsend meedoet.

 

Deelnemers van het Team Mantelmeeuw zorgen met veel plezier samen voor een mooie sportieve prestatie, én voor acties die geld opbrengen voor de beide goede doelen (KWF en Mantelmeeuw). Op de informatieavond woensdag 8 november (van 19.30-21.30 uur in de kantine van WTC, Waardsedijk 40 in Woerden) komen alle ideeën die er nu zijn, ook over de training van deelnemers, langs.

 

Wie zich wil oriënteren op deelname of gewoon eerst wat informatie wil is welkom.

Aanmelden of meer informatie opvragen kan via ventoux@demantelmeeuw.nl.

Zonder aanmelding vooraf op 8 november binnenlopen is ook prima.

 

De Mantelmeeuw staat mensen bij in de laatste fase van hun leven. Dat gebeurt door de inzet van vrijwilligers bij mensen thuis of het bieden van een plek in het hospice aan de Meeuwenlaan.


Voor de financiering van haar werkzaamheden is De Mantelmeeuw afhankelijk van vrijwilligers, donaties en sponsoring. Meer informatie is te vinden op de website  www.demantelmeeuw.nl.

Bij de foto: Samen de Mont Ventoux op