Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Foto Lakerveld

Bijzondere Matches

publicatiedatum: zo 15 oktober 2017

Beursvloer de jaarlijkse ontmoetingsmiddag tussen bedrijven en culturele en maatschappelijke organisaties heeft een aantal bijzondere "matches" opgeleverd. Er waren twee matches die de meeste (en evenveel) stemmen kregen. Het waren die van "de kerstwensencommissie" en die van de "voedselbank" beide met verschillende bedrijven.

 

Alle aanwezigen mochten stemmen en daaruit zou een winnaar moeten komen. Maar dit jaar waren het er twee. Beide matches kregen evenveel stemmen”, aldus Nanette Mostert van Samen voor Woerden.
Een van de matches werd gesloten tussen de kerstwensencommissie met een aantal andere partijen waaronder Chalet.nl, Rabobank, Pike Uittenbogaard en Marcel Fokker.  Met elkaar geven zij een gezin dat het echt nodig heeft een weekje vakantie in een chalet. Rabobank geeft het gezin nog eens €500,00 zakgeld mee en Marcel en Pike zullen het gezin erheen brengen en ophalen.


De andere bijzondere match werd gesloten tussen veertien verschillende ondernemers en Gineke van Kesteren. Met elkaar verzorgen zij voor alle gezinnen van de voedselbank erwtensoep en worst.

 

Bron Woerden TV