Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

27e Goodwillconcert Douane Harmonie

publicatiedatum: wo 20 september 2017

U kunt zich nog enige dagen (t/m 23 september) aanmelden voor dit gratis 27e concert van de douane Harmonie Nederland (Er zijn slechts 800 kaarten!) Het concert bestaat uit zowel een klassiek deel als, na de pauze, populaire muziek en heeft plaats op 14 oktober in “De Schulenburch” te Kamerik aanvang 20.00 uur.

 

U kunt zich tot 23 september aanmelden via onze website

Per 1 januari van dit jaar staat het Orkest onder leiding van onze nieuwe dirigent Björn Bus. Met Björn Bus hebben we een geweldige dirigent weten vast te leggen waarmee we de komende jaren zeker weer mooie muzikale momenten gaan beleven.

 

Programma
Voor de pauze weer een toegankelijk klassiek georiënteerd programma

na de pauze zal Erica Yong u trakteren op een mix van Nederlandstalige muziek en bekende nummers uit het Soul repertoire.

 

Erica Yong  was al eerder met veel succes onze gast en dat is voor ons de reden geweest om haar opnieuw te vragen. Erica toerde door India en met de Tree Degrees door Sri Lanka. In 1994 stond ze in Wenen met de voorstelling The Sound of Motown. In 2005 trad Yong op het Harare International Festivals of Arts in Zimbabwe op. Ze zong jingles in voor verschillende Nederlandse radiostations, waaronder Q-music en 3FM. Ook zong ze tussen 2005 en 2008 de intro van Goede tijden, slechte tijden.

 

Naast onze nieuwe dirigent hebben we met ingang van dit jaar ook een nieuwe speaker.

Zijn naam is Remy de Voogd. Remy heeft een ruime ervaring opgebouwd als presentator van de Nederlandse Boksbond en is ook zeer actief in het bekende darts circuit.