Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Theatercursus voor volwassenen

publicatiedatum: vr 22 september 2017

Dinsdag 26 september start de nieuwe productiecursus voor volwassenen, waarin doelgericht wordt toegewerkt naar een voorstelling. Het is een uitdaging om vanuit de repetities een volwaardige voorstelling te laten ontstaan. Ook dit jaar een heuse theaterklassieker onder leiding van theaterdocent en regisseur Jimmy Plooij

 

Afhankelijk van de samenstelling en het niveau van de groep wordt gekozen voor een op de groep afgestemde tekst uit het toneelrepertoire. In het verleden zijn stukken gespeeld van auteurs als Shakespeare, Ibsen, Tsjechov en Woody Allen. Maar ook moderne teksten uit het Nederlandse toneelrepertoire. De stukken waren in hun uitvoering steeds eigentijds en toegankelijk.


Zowel relatief ervaren spelers als volstrekte beginners kunnen aan de productiecursus deelnemen. Voor iedereen is ruimte. Er wordt niet alleen tekstkennis en tekstbegrip verwacht, maar ook het meedenken over kleding, decor en concept is een belangrijk onderdeel van de cursus. Een prachtige kans om te spelen in het theater van Het Klooster. Om vrienden en bekenden een fijne avond te bezorgen, maar ook om zelf eens in het middelpunt van de belangstelling te mogen staan!


inschrijven op kloosterwoerden.nl.