Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

foto Bob Mace

Linschotense kunstroute gaat niet door

publicatiedatum: wo 20 september 2017

De organisatie van de kunstroute heeft besloten dat de route van 23/24 september 2017 NIET doorgaat. Mede naar aanleiding van de evaluatie van de Linschotense Kunstroute 2016, oriënteert men zich op hoe verder gaan met de kunstroute. In 2018 hopen ze met een geheel "verfriste" versie weer present te zijn.

 

De kunstroute gaat veranderen
Er is gebrainstormd met enkele enthousiaste deelnemers over een nieuwe opzet van de Linschotense Kunstroute. Gezien de voorbereidingstijd is er besloten om in 2017 geen Kunstroute te organiseren, maar met een nieuwe opzet te komen voor het voorjaar/vroege zomer van 2018. 

 

Nieuwe invulling Linschotense Kunstroute

Waarbij de belangrijkste uitgangspunten zullen zijn: fris, betaalbaar, goed bezocht, cultuur (= breder dan kunst), compact wat betreft locatie en tijd, en een “breed” evenement. Zodra we meer concrete informatie hebben, communiceren we daarover.

Als je, als belangstellende, niet kunt wachten en wilt meedenken of zaken uitwerken, laat het ons weten! Overigens hebben we nog geen nieuwe bestuursleden kunnen vinden, we houden ons nog steeds aanbevolen voor suggesties.

 

Meewerken aan dit evenement
Als je, als (oud-)deelnemer niet kunt wachten en wilt meedenken of zaken uitwerken, laat het ons weten!
Ook de vacatures voor nieuwe bestuursleden zijn nog niet ingevuld, het bestuur houdt zich nog steeds aanbevolen voor suggesties. zie website

 


De Linschotense Kunstroute werd de afgelopen 10 jaar jaarlijks gehouden in het laatste weekend van