Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Inloopavond over Zuidelijke randweg

publicatiedatum: za 9 september 2017

Op dinsdag 12 september is er een "inloopavond" over de aanleg van de Zuidelijke randweg Woerden. U kunt uitleg krijgen over werkzaamheden bij rotondes en fietsbruggen. De avond is in De Hall, Korenmolenlaan 4, Woerden. U kunt binnenlopen tussen 18.00 en 20.00 uur.

 

Wat kunt u verwachten?
Aannemer Wallaard is aanwezig om uitleg te geven over twee fietsbruggen die komende maanden worden aangelegd. Ook is er veel aandacht voor de werkzaamheden aan de rotondes in Woerden (Wulverhorstbaan/Middellandbaan) en Waarder. Deze werkzaamheden vinden plaats in oktober (herfstvakantie), en geven veel hinder voor het verkeer.


Betere verkeersafwikkeling
Met twee nieuwe fietsbruggen ontstaat een nieuwe fietsroute met een veilige oversteek over de Wulverhorstbaan, naast spoorviaduct ’t Vinkje. Half december zijn de fietsbruggen klaar. Zij maken deel uit van de aanleg van de Zuidelijke randweg. Deze moet de verkeersafwikkeling naar de A12 verbeteren en de verkeersdrukte op de Europabaan verminderen. De randweg is naar verwachting in juni 2018 klaar.


Meer weten?
Meer informatie vindt u op www.provincie-utrecht.nl/zuidelijkerandwegwoerden. Ook kunt u contact opnemen met omgevingsmanager Chris de Jong (provincie Utrecht), telefonisch via 06 21124671 of per mail via chris.de.jong@provincie-utrecht.nl.