Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Akoestival & Kunstpark

publicatiedatum: za 19 augustus 2017

Zondagmiddag 27 augustus 2017 presenteert Stichting Open Akoestisch Podium (SOAP) voor de 14e keer het Akoestival in het Westdampark in Woerden. In combinatie hiermee organiseert het Cultuur Platform Woerden (CPW) de alweer 6e editie van het Kunstpark. een heel, gratis toegankelijk park vol met de combinatie van kunst en muziek

 

Het Akoestival is een akoestisch versterkt muziekfestival. SOAP geeft muzikanten uit Woerden en omstreken een podium en organiseert iedere eerste en derde donderdag van de maand een Akoestisch Open Podium in Drinkerij ‘t Bierhuys in Woerden.

Op het Akoestival krijgen Woerdense muzikanten en bands eenmaal per jaar de kans om op te treden voor een groot publiek. Er treden elf acts op met een optreden van 25 minuten. Ook deze keer proberen wij weer een zeer afwisselend programma in elkaar te draaien. Het evenement steunt volledig op vrijwilligers en ook de acts treden belangeloos op. Daardoor en door de vele sponsoren, kan het festival nog steeds gratis blijven.

Op het Akoestival is er voor de kinderen een springkussen en Kindercircus, ook kunnen zij professioneel geschminkt worden en genieten van suikerspinnen en popcorn!.

 

Kunstpark

Op het tweede deel van het park is tussen 13:00 uur en 17:00 uur Het Kunstpark.KunstPark staat voor dé Woerdense kunst-, cultuur& lifestyle markt, waar je zelfgemaakte producten kunt bekijken en kopen. De Kunstmarkt is op dezelfde datum en plaats als het Akoestival. De afgelopen jaren is gebleken dat deze twee festiviteiten elkaar aanvullen en versterken.

 

Naast kunst bekijken en muziek beluisteren , kunnen bezoekers genieten van een drankje en een hapje, en zijn er ook leuke doe-activiteiten voor kinderen.