Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Huis ter Linschoten & Theetuin schapenlaan

publicatiedatum: do 8 juni 2017

Afgelopen weekeinde wezen wandelen op Landgoed Linschoten. Mooi weer en altijd prachtig om even voor het hek van het landgoed te staan en dan van daaruit het Huis te Linschoten te bekijken dat prachtig aan het eind van de oprijlaan te zien is. Op de terugweg kwamen we langs het theehuis op de schapenlaan, waar we in de sfeervolle tuin lekkere koffie dronken met heerlijke, zelfgemaakte Noten en Monchoutaart.

 

Vanuit de tuin kijkt je weids uit over het landschap en heel in verte, net boven de boomtoppen, kun je de Bonaventurakerktoren zien.

Henk bakt zelf de taarten en zet de koffie. Daarnaast biedt de schuur ruimte aan diverse brocante en antieke spullen om er eens lekker rond te neuzen. Behalve thee en koffie en taart zijn er bij Theetuin De Schapenlaan ook heerlijke streekgebonden producten verkrijgbaar om thuis van te genieten, zoals honing en appelsap.

Wij zagen veel mensen langslopen en fietsen, misschien wisten ze niet van het bestaan van de theetuin of misschien zetten ze zelf heel lekkere koffie. Maar de taarten van Henk overtreffen! Dat lijkt me sterk, snel een keer proberen mensen. (als het wandelweer is natuurlijk.)

 

Theetuin De Schapenlaan ligt op het Landgoed Linschoten, in een schitterende cultuurhistorische omgeving.

 

In de lommerrijke boomgaard en in de sfeervol ingerichte Marokkaanse zithoek kunt u ontsnappen aan de hectiek van alledag en genieten van de heerlijkste zelfgebakken taarten met noten en fruit uit eigen tuin.

 

U bent van harte welkom.

 

Theetuin De Schapenlaan is open in de zomermaanden,

in alle weekenden met goed weer.