Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Opening Dorpshuis Harmelen

publicatiedatum: vr 9 juni 2017

Vrijdagmiddag 16 juni a.s. vanaf 16.00 uur is iedereen van harte welkom om te komen kijken en kennis maken met het Dorpshuis Harmelen, de partners en de huidige en toekomstige activiteiten!! Het dorpshuis is de plek om elkaar te ontmoeten, in gesprek te gaan met professionals, te vergaderen, koffie te drinken, boeken te lenen in de bieb, samen leuke dingen te organiseren, in Studio Techniek uw technische of creatieve hart op te halen en waar ZZP-ers aan kunnen schuiven om te werken.

 

Het Dorpshuis is een huis van en voor mensen in en om Harmelen en biedt onderdak aan sociaal maatschappelijk gedreven initiatieven.


Partners van het Dorpshuis.
Onze partners en vaste bewoners en partners zijn Welzijn Woerden, FAIR’S, de Bibliotheek Harmelen, de St. Bavoschool, Jeugd-Punt, Boogh Harmelen, de Rabobank en in de tuin huist Stichting Powergarden. 
Delen van het Dorpshuis zijn al geruime tijd in gebruik, maar nu kunnen we echt iets laten zien waar we met z’n allen trots op zijn. Is het dan helemaal af? Nee, een dorpshuis is nooit helemaal af. Er blijven altijd nieuwe ideeën en wensen en het Dorpshuis wordt uiteindelijk gemaakt door de vaste partners, mooie initiatieven en de inwoners van Harmelen!


Vrijwilligers.
Het Dorpshuis is mede mogelijk gemaakt door onze fantastische vrijwillige schilders, timmermannen, klussers, poetsers, creatievelingen, knutselaars, gastheren, gastvrouwen, de buren, lokale ondernemers, het dorpsplatform, de verschillende disciplines van de gemeente en vele andere vrienden van het Dorpshuis. Een fantastisch resultaat! De samenwerking en het enthousiasme van onze vrijwilligers en andere betrokkenen vormt een solide basis voor een succesvol Dorpshuis.

 

Programma Opening
Kom genieten van het volgende programma vanaf 16:00 uur:

  • Welkom met een hapje en een drankje
  • Een rondleiding door het Dorpshuis
  • Muziek door Helga Huisjes en Frans van Bommel
  • Minizomermarkt
  • Act door Feestacteur voor jong en oud
  • Officiële opening door wethouders en burgemeester
  • Voordracht door Stadsdichter Helga Huisjes