Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Start losse kaartverkoop Theaterseizoen 2017-2018

publicatiedatum: di 30 mei 2017

Woensdag 31 mei start om 9.00 uur de verkoop van losse kaarten voor het theaterseizoen 2017-2018 van Het Klooster. Bezoekers kunnen dan één of meerdere kaarten kopen voor de voorstellingen en concerten van hun keuze. Er zijn nog genoeg mooie plaatsen beschikbaar in alle genres. Van een gevestigde cabaretier als Jeroen van Merwijk tot opkomende talenten als Elke Vierveijzer en Pieter Verelst.

 

Van de dansers van ISH en het Internationaal Danstheater tot Ernst Daniël Smit, Eric Vloeimans en de muzikale vrienden van Jan Kanis tijdens de SuperSundays. Ze komen allemaal graag naar Het Klooster!

 

Verder zijn er een drietal nieuwe concepten, waarbij de succesvolle samenwerking met de HALL | burgerEI & zakenlui wordt voortgezet en uitgebreid. Naast de 3-gangen menu’s bij de SuperSundays zullen ze komend seizoen ook heerlijke daghappen serveren bij de Breek de Week-voorstellingen en kunnen families genieten van een door hen verzorgd ontbijt bij Broodje Theater.

 

Verkoop via de website én aan de kassa
Bezoekers kunnen hun kaarten vanaf woensdag 31 mei kopen via kloosterwoerden.nl en aan de kassa. Van maandag t/m vrijdag is vanaf 9:00 uur onze medewerker informatie & kaartverkoop aanwezig om gasten te voorzien van extra informatie of te helpen bij het bestellen van de theaterkaarten.