Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Summerlake Tickets & Taal

publicatiedatum: zo 7 mei 2017

Als je een (18+) fan bent van het Summerlake festival in stadspark Molenvliet op 16 september, en je weet zeker dat je gaat en kunt, is het mogelijk om nu reeds een goedkoper kaartje te kopen (€ 25,- i.p.v. € 35,-) Zelf brengt dit populaire festival dit nieuwtje in "Turbotaal" met veel Engelse woorden; "Scoor nu jouw Super Early Bird Ticket voor toegang tot the trance area, Mainstage (House) is hosted by A2 records (hardstyle),"

 

Natuurlijk is het slim om al heel vroeg kaartjes goedkoper aan te bieden. En dat dit gebeurt in "ronkende jongerentaal" is ook logisch (zie ook onderaan het persbericht).

Maar opvallend is dat dit, overigens goed georganiseerde festival, in zijn "voorwaarden & huisregels" soms ineens wel heel formele Nederlandse taal gebruikt.

 

Een voorbeeld?

Goed we geven je de openingsregel van de "fac's" op de website.

"Bij aankoop van een toegangsbewijs en door betreding van het terrein verklaart men kennis te hebben genomen van, en akkoord te zijn met, de voorwaarden en huisregels zoals deze gelden tijdens het Summerlake Outdoor festival." 

Summerlake neemt, terecht, zijn regels heel serieus.

- en bij het constateren van overtredingen volgt de sanctie "op laste van verwijdering van het terrein".

- en bij geweldsincidenten "zal onverwijld aangifte worden gedaan"

 

"Yes, that is a totaly other piece of the biscuit" (zou de hr L van G kunnen zeggen)

Uit het persbericht

LUMINOSITY host de trance area!
Met veel trots kunnen wij de laatste area hosting op Summerlake Festival 2017 aankondigen: Luminosity! De zeer geliefde trance area mag uiteraard niet ontbreken en zaterdag 16 september zal Luminosity zorgen voor een ijzersterke invulling van de line-up!!

Alle area's zijn nu bekend: Mainstage (House), Revolution hosted by A2 Records (Hardstyle), Luminosty (Trance) en Click 10 YRS Tour (Deephouse & Techno). Dit belooft weer een heerlijke afsluiter van het festivalseizoen te gaan worden.

De eerste namen zullen komende week bekend gemaakt worden via onze social media kanalen.

Scoor jouw 'Super Early Bird Ticket' voor slechts €25,- nu en profiteer dus van €10,- korting per ticket!!

 

Datum: zaterdag 16 september 2017
Tijd: 12:00u – 23:00u
Locatie: Stadspark Molenvliet, Woerden
Leeftijd: 18+