Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nlStuur berichten voor de agenda naar de redactie.

ThuisKUNSTroute

za 25 maart 2023 t/m zo 23 april 2023

De Woerdense stichting KUNSTaandenRIJN organiseert voor de tweede keer de ThuisKUNSTroute. Woerdense kunstenaars kunnen zich tot 1 maart a.s. als deelnemer aanmelden.

De route maakt het mogelijk om in de eigen tijd en in de frisse buitenlucht kunst te bekijken. De vrijwilligers van de stichting bedachten deze vorm van exposeren tijdens de Covid19 periode, toen galerie├źn en musea gesloten waren. Er kwamen toen zoveel leuke reacties, dat zij besloten de kunstzinnige route opnieuw te organiseren.

Vanaf 25 maart t/m 23 april a.s. kan iedereen de ThuisKUNSTroute bezoeken. De kunstwerken worden opgesteld in tuinen of op vensterbanken, zodat ze goed zichtbaar zijn vanaf de straat. De route kan lopend, per fiets of per auto worden afgelegd.

KUNSTaandenRIJN zorgt voor een kaart met de deelnemende kunstenaars, die te downloaden is vanaf de website van de stichting.

De organisatoren hopen dat vele Woerdense kunstenaars zich zullen aanmelden, inclusief  kunstenaars uit de kernen Zegveld, Harmelen, Kanis en Kamerik. Deelnemers wordt gevraagd zich uiterlijk 1 maart a.s. in te schrijven. Kijk voor meer informatie over het aanmelden op de website van KUNSTaandenRIJN, www.kunstaandenrijn.nl/TKR.

 


Locatie

KUNSTaandenRIJN
atelier van KUNSTaandenRIJN. Van der Valk Boumanlaan 7, 3446 GM Woerden


Website: ThuisKUNSTroute


Over KUNSTaandenRIJN

Meer informatie over KUNSTaandenRIJN vindt u in de cultuurmap: KUNSTaandenRIJN
Bezoekadres: atelier van KUNSTaandenRIJN. Van der Valk Boumanlaan 7, 3446 GM Woerden
Contact: Elly Waterman | tel: 06 290 761 60 | e-mail: kunstaandenrijn.woerden@gmail.com