Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Kleur in de kamer - Mathea Boogert

do 27 mei 2021 t/m do 25 november 2021

Mathea Boogert exposeert bij Kooijman Interieur

De lijfspreuk van kunstenaar Mathea Boogert is ‘De kracht van kleur’ en dat typeert meteen haar werk: kleurrijke schilderijen en tekeningen uitgevoerd in verschillende materialen. Met haar werk wil ze kleur, diepgang en een gevoel voor rust toevoegen aan de wereld.

Al van jongs af aan hebben kleuren Mathea’s interesse.

Als kind was ze dol op tekenen en schilderen, haar kamer was een bonte mix van kleuren. Ook haar thuis in De Meern is kleurrijk.
Op haar 50ste besluit Mathea het roer om te gooien en haar hart te volgen. Sindsdien is ze intensief bezig met kleur en kunst. Ze maakt haar schilderijen, tekeningen en collages met gemengde technieken: aquarel , acrylverf, pastel en inkt worden door en naast elkaar gebruikt.

 

Ze is altijd op zoek naar spannende combinaties van kleur en materiaal, waarbij ze de balans van het werk niet uit het oog verliest. Mathea vindt haar inspiratie in de natuur en laat zich leiden door intuïtie.
Ze heeft theoretische opleidingen gevolgd bij de Vrije Academie, en is in de praktijk geschoold door diverse kunstenaars.

Naast kunstenaar is Mathea ook actief als kunstzinnig dynamisch coach en geeft ze schilderlessen.

https://matheaboogert.exto.nl
https://www.instagram.com/matheaboogert/

Over KUNSTaandenRIJN Woerden
KUNSTaandenRIJN Woerden is een stichting, die de beeldende kunst in Woerden en omgeving wil bevorderen. Wij richten ons op individuele beeldende kunstenaars, maar werken ook graag samen met andere relevante organisaties, bedrijven, clubs en instellingen. Activiteiten die wij organiseren zijn exposities bij bedrijven, de RijnKUNSTprijs, de ThuisKUNSTroute, enkele malen per jaar een KUNSTKafé voor schilders. Ook hebben wij een inloopatelier gehuurd in de oude HBS, waar schilders en fotografen in werken. Wij organiseren kleinschalige schilderdagen en kortlopende cursussen. Daarnaast versturen wij een maandelijkse digitale nieuwsbrief over niet alleen onze eigen activiteiten, maar ook die van anderen in onze regio.
Website:
facebook:


Locatie

KUNSTaandenRIJN
Kooijman Interieur & Gladzo Parket -Touwslagersweg 14 Woerden.

Over KUNSTaandenRIJN

Meer informatie over KUNSTaandenRIJN vindt u in de cultuurmap: KUNSTaandenRIJN
Bezoekadres: atelier van KUNSTaandenRIJN. Van der Valk Boumanlaan 7, 3446 GM Woerden
Contact: Elly Waterman | tel: 06 290 761 60 | e-mail: kunstaandenrijn.woerden@gmail.com