Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Rembrandt: Vrije Streken

za 21 september 2019 t/m za 9 november 2019

Het Rembrandtjaar (2019) gaat niet ongemerkt aan het St. Antonius Woerden voorbij.

 

Van 21 september t/m 9 november organiseert de Kunstkring Woerden hier, ter gelegenheid van haar 50-jarig bestaan, een bijzondere, op Rembrandt geïnspireerde expositie.

 

De expositie is het vervolg op de eerdere tentoonstelling in het Stadsmuseum van Woerden van mei jl. Dit keer is de expositie nog uitgebreider, omdat alle kunstwerken te zien zijn die de leden van de Kunstkring rondom dit thema hebben gemaakt.


De expositie toont een grote diversiteit aan werk en technieken. Schilderen op canvas, fotografie, digitale technieken, textiele werkvormen, maar ook ingetogen keramisch werk naast uitbundige techniek met degelijk laswerk.

Op een prominente plek is ’Paulo in Hoodie’ te zien van Iman Vroman, die hiermee deze zomer in het Rijksmuseum hing. Fiene Deege, 12 jaar en leerling van het Kalsbeekcollege en Robijn Stel, 9 jaar van het CBS de Fontein in Harmelen zijn hier als gastexposant met hun eveneens door het Rijksmuseum uitgekozen werk.

 

De expositie van de Kunstkring Woerden werd feestelijk geopend door Frans Lander op zaterdag 21 september om 16.00 uur in de Atriumhal van locatie Woerden.


Fotoalbum van Rembrandt: Vrije Streken


Locatie

Kunstkring Woerden
Antonius ziekenhuis Polanerbaan 2 3447 GN Woerden

Over Kunstkring Woerden

Meer informatie over Kunstkring Woerden vindt u in de cultuurmap: Kunstkring Woerden
Bezoekadres: Handelsweg 10A, 3471 DZ Kamerik
Contact: Theo Aarsen | tel: 0348 417001 | e-mail: info@kunstkringwoerden.nl