Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nlStuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Creatief schrijven

di 28 maart 2023

Creatief Schrijven bij Inloophuis ‘Leven met kanker’

Hou je van woorden? Speel je graag met taal? Dinsdag 28 maart is er een workshop creatief schrijven door Welmoed Homan. Welmoed laat deelnemers kennis met het schrijven op een andere manier.

In deze cursus ga je schrijven over wat jij wilt. Je krijgt verschillende oefeningen aangeboden waarmee je aan de gang gaat. Als je wilt, krijg je feedback over hoe jij jouw tekst nóg sterker kunt maken. Maar het belangrijkste is: Schrijfplezier. Wat is schrijven voor jou? Schrijven kan zorgen voor ontspanning. Het kan er ook voor zorgen dat je je gevoelens kunt uiten op een andere manier. Of je wilt anderen iets duidelijk maken met je verhalen. Schrijven is veelzijdig. Ontdek wat het voor jou kan betekenen en heb plezier!

Welmoed Homan is zeer veelzijdig in creativiteit. Ze is docent voor anderstaligen, werkt bij Taalhuis Culemborg, zingt, schrijft en bracht zelf een levensverhaal in een boekje uit. Wie eens wil kennismaken met deze activiteit, met het Inloophuis in het algemeen, fijn met schrijven aan de slag wil gaan, is van harte welkom. De workshop start om 10.00 uur en vooraf aanmelden is nodig.

Vanaf 9.30 uur staan de koffie en thee klaar. Voor nieuwe gasten is een rondleiding door het huis mogelijk met uitleg over wat het Inloophuis te bieden heeft. Kortom een unieke gelegenheid om kennis te maken met Inloophuis ‘Leven met kanker’ op Wilhelminaweg 12 in Woerden.

Aanmelden of meer informatie vragen via: telefoon 06-14004496, email info@inloophuislevenmetkanker.nl  of in het Inloophuis (openingstijden zie de website www.inloophuislevenmetkanker.nl ).
 


Locatie

Samen Sterk Huis
Wilhelminaweg 12, 3441 XC Woerden


Website: Creatief schrijven


Over Samen Sterk Huis

Meer informatie over Samen Sterk Huis vindt u in de cultuurmap: Samen Sterk Huis
Bezoekadres: Wilhelminaweg 12, 3441 XC Woerden
Contact: tel: 06 - 1400 4496 | e-mail: inloophuislevenmetkanker@xs4all.nl