Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nlStuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Tekenen

ma 20 maart 2023

Kennismaken met tekenen in Inloophuis ‘Leven met kanker’

Op maandag 20 maart van 14.00 tot 16.00 uur bij Inloophuis ‘Leven met Kanker’ in Woerden geeft Roel van der Bij een workshop tekenen, een nieuwe activiteit in het Inloophuis.

Er zijn vele soorten manieren en technieken om te tekenen. Het belangrijkste is dat je ontspannen kunt genieten van het plezier om creatief bezig te zijn en even vergeten dat je ziek bent (geweest). Je kunt tekenen aan de hand van voorbeelden maar zelf iets bedenken mag ook, het is voor iedereen te doen. Tijdens het tekenen staat plezier voorop, want plezier ontspant en doet je even ontsnappen uit de waan van de dag. Dat kan in Inloophuis ‘Leven met Kanker’.
Het huis is open vanaf 13.30 uur voor koffie, thee en een gezellig en ontspannen samenzijn. Van 14.00 tot 16.00 uur vindt de workshop plaats. Je bent van harte welkom! Omdat het om een beperkt aantal plaatsen gaat, is aanmelden voor deze workshop nodig. Dat kan telefonisch (06-14004496), per email (info@inloophuislevenmetkanker.nl) of in het Inloophuis (openingstijden zie de website www.inloophuislevenmetkanker.nl ).
Voor wie graag wil komen maar minder mobiel is, geen eigen auto heeft of niet met openbaar vervoer/taxi kan, is AutoMaatje Woerden een optie: thuishuiswoerden.nl/automaatje.

 


Locatie

Samen Sterk Huis
Wilhelminaweg 12, 3441 XC Woerden


Website: Tekenen


Over Samen Sterk Huis

Meer informatie over Samen Sterk Huis vindt u in de cultuurmap: Samen Sterk Huis
Bezoekadres: Wilhelminaweg 12, 3441 XC Woerden
Contact: tel: 06 - 1400 4496 | e-mail: inloophuislevenmetkanker@xs4all.nl