Verse pasta met de hand maken
vr 23 maart 2018
“Verse pasta met de hand maken” open inschrijving workshop
23 maart 2018 @ 18:30 - 22:30
…fare la sfoglia?! met de hand verse eierpasta leren maken…
Alleen in de steden en dorpen van de Italiaanse regio Emilia Romagna wordt
nog altijd pasta met de hand gemaakt. Door vakkundig handmatig kneden geef
je de tagliatella de juiste textuur om de Bolognese saus goed op te nemen en
krijgt de tortellino precies de goede ‘bite’ 🙂
Tijdens de workshop krijg je achtergronden, uitleg, demonstraties en mag je het
uiteraard zelf uitgebreid oefenen. Natuurlijk gaan we aan tafel en eten we samen
ons eigen produkt onder het genot van een goed glas wijn:)
Dus…leer nu zelf met de hand pasta maken onder leiding van Erik Kooijmans,
van Bologna Foods. Een “Italiaanse Nederlander” die al decennia lang in Bologna
woont… Erik is gespecialiseerd in alles wat lekker is en uit Emilia Romagna komt
en dat is ontzettend veel! Hij was laatst te zien in een aflevering van “de Aardappeleters”
op NPO3 waarin hij alles vertelde over de echte Bolognese saus.
PRIJS:
€ 49,90,- per persoon (inclusief aperitiefje, een glas wijn tijdens het diner, koffie, thee, recepten en een klein aandenken!)
AANTAL PERSONEN:
Minimaal 8 en maximaal 12 personen
Locatie
Workshop FactoryTouwslagersweg 12a -11, 3449 HX Woerden
Over Workshop Factory
Meer informatie over Workshop Factory vindt u in de cultuurmap: Workshop FactoryBezoekadres: Touwslagersweg 12a -11, 3449 HX Woerden
Contact: Guido Cazemier | tel: 06 – 3729 2151 | e-mail: info@workshopfactory.nu