Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nlStuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Kom het Samen sterk koor versterken

wo 26 juni 2024

Kom het Samen sterk koor versterken

Na een succesvol optreden tijdens De 24 uur van Woerden op zaterdag 1 juni gaat het koor weer oefenen voor een of meer optredens in het najaar. Daarvoor kan het koor nog wel wat versterking gebruiken. Dus heb je zin om mee te doen? De eerstvolgende keer is op woensdag 26 juni van 10.00 tot 12.30 uur en verder iedere woensdagochtend in de even weken. Deelname aan het koor is gratis net als de andere activiteiten van het Samen sterk huis.

Zingen in het Samen sterk koor is voor mensen die leven met en na kanker en hun naasten. Met zingen kun je even ontsnappen aan de werkelijkheid van de ziekte; zingen brengt ontspanning, biedt kracht, troost en steun en werkt helend.

Het Samen sterk koor zingt onder begeleiding van professioneel dirigent Bert Weijdema en het is fijn als je je voor langere tijd aansluit. Je studeert immers iets met elkaar in want er staan ook optredens op het programma.

Zingen bij het Samen sterk koor is laagdrempelig, er is geen wachtlijst of stemtest, je kunt zo meedoen. Je wordt ingeschreven als gast van het Samen sterk huis en kunt zodoende ook deelnemen aan alle andere activiteiten. Dus kom meezingen en ervaar of het Samen sterk koor bij jou past.

Er is ook een rondleiding door het huis mogelijk met uitleg over wat het Samen sterk huis te bieden heeft. Kortom een unieke gelegenheid om kennis te maken met Samen sterk huis op Wilhelminaweg 12 in Woerden. Aanmelden of meer informatie vragen via: telefoon 06-14004496, email info@samensterkhuis.nl  of in het Samen sterk huis (openingstijden zie de website www.samensterkhuis.nl ).


Locatie

Samen Sterk Huis
Wilhelminaweg 12, 3441 XC Woerden


Website: Kom het Samen sterk koor versterken


Over Samen Sterk Huis

Meer informatie over Samen Sterk Huis vindt u in de cultuurmap: Samen Sterk Huis
Bezoekadres: Wilhelminaweg 12, 3441 XC Woerden
Contact: tel: 06 - 1400 4496 | e-mail: inloophuislevenmetkanker@xs4all.nl