Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nlStuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Kennismaken met Creatief schrijven in Samen sterk huis

di 25 juni 2024

Kennismaken met Creatief schrijven in Samen sterk huis

Hou je van woorden? Speel je graag met taal? Op dinsdag 25 juni geeft Welmoed Homan om 10.00 uur een workshop creatief schrijven in Samen sterk huis, centrum voor leven met en na kanker. Welmoed laat deelnemers kennis met creatief schrijven: een kort verhaal, een stukje, een column, een levensverhaal.

Het gaat erom wat jij wil schrijven. Hoe doe je dat en hoe kan je dat wat jij wilt schrijven zo goed mogelijk verwoorden? Hoe zet je een personage neer? Hoe maakt je het boeiend? Hoe breng je het best over wat je wilt zeggen? Welmoed geeft de workshop eenmaal per maand.. Het plezier in schrijven staat voorop naast de creativiteit waarin je altijd kunt groeien.

Welmoed Homan is zeer veelzijdig in creativiteit. Ze is docent voor anderstaligen, werkt bij Taalhuis Culemborg, zingt, schrijft en bracht zelf een levensverhaal in een boekje uit. Wie eens wil kennismaken met deze activiteit, met het Samen sterk huis in het algemeen, fijn met schrijven aan de slag wil gaan, is van harte welkom. De workshop start om 10.00 uur en vooraf aanmelden is nodig.

Het huis is open vanaf 9.30 uur voor koffie, thee en een gezellig en ontspannen samenzijn. Van 10.00 tot 12.00 uur vindt de workshop plaats. Je bent van harte welkom! Aanmelden kan telefonisch (06-14004496), per email (info@samensterkhuis.nl) of in het Samen sterk huis (openingstijden zie de website www.samensterkhuis.nl ).

Voor wie graag wil komen maar minder mobiel is, geen eigen auto heeft of niet met openbaar vervoer/taxi kan, is AutoMaatje Woerden een optie: thuishuiswoerden.nl/automaatje.


Locatie

Samen Sterk Huis
Wilhelminaweg 12, 3441 XC Woerden


Website: Kennismaken met Creatief schrijven in Samen sterk huis


Over Samen Sterk Huis

Meer informatie over Samen Sterk Huis vindt u in de cultuurmap: Samen Sterk Huis
Bezoekadres: Wilhelminaweg 12, 3441 XC Woerden
Contact: tel: 06 - 1400 4496 | e-mail: inloophuislevenmetkanker@xs4all.nl