Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nlStuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Sieraden maken

za 20 juli 2024

SIERADEN MAKEN
Open inschrijving workshop
Maak je eigen unieke hanger met een ring of oorbellen tijdens deze sieraden maken workshop onder begeleiding van professioneel beeldend kunstenaar en docent Aly Grelling.
We beginnen met het maken van een eigen ondergrond van acrylverf. We gaan uitgebreid in op de kunst van het mengen van kleuren en hoe je de meest fantastische kleuren, patronen en reliëfs kunt maken. Je hoeft hiervoor niet eens te kunnen schilderen!! Plezier in ‘kliederen’ is genoeg.
Terwijl de verf droogt, gaan we even gezellig bijpraten onder het genot van een kopje thee of koffie met wat lekkers. Na de pauze gaan we dan de mooiste delen uit ons schilderwerk uitzoeken om deze te monteren in een hanger en een ring of oorbellen. Als er genoeg tijd is, kun je eventueel ook nog een setje maken.
De sieraden worden keurig afgewerkt met een laag epoxyhars en uiteindelijk ga je naar huis met een fraai, handgemaakt en bij elkaar passend setje sieraden.
Begeleiding : Je wordt begeleid door professioneel beeldend kunstenaar en docent Aly Grelling.
Tijdsduur : 2,5 uur
Minimum aantal deelnemers: 5.
Prijs €55,00 p.p. inclusief acrylverf, ondergrond, kwasten, 1 hanger + ketting, 1 ring of setje oorbellen, koffie/thee en iets lekkers er bij.
zaterdag 20 juli
14:00 - 16:30
sieraden 25 jan-1

Duur: 2,5 uur

Prijs: € 55,00 pp
inclusief acrylverf, ondergrond, kwasten, 1 hanger + ketting, 1 ring of setje oorbellen, koffie/thee en iets lekkers er bij.
Minimaal 5 personen


Locatie

Workshop Factory
Touwslagersweg 12a -11, 3449 HX Woerden


Website: Sieraden maken


Over Workshop Factory

Meer informatie over Workshop Factory vindt u in de cultuurmap: Workshop Factory
Bezoekadres: Touwslagersweg 12a -11, 3449 HX Woerden
Contact: Guido Cazemier | tel: 06 – 3729 2151 | e-mail: info@workshopfactory.nu