Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nlStuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Toveren met taal in Samen sterk huis

vr 21 juni 2024

Toveren met taal in Samen sterk huis

‘De eekhoorn legde zijn hoofd in zijn handen. “Ik zal jou nooit vergeten,” zei hij zacht.’  (Toon Tellegen)

Wilt u zich laten meevoeren op mooie verhalen, gedichten en misschien muziek? Op vrijdagochtend 21 juni geeft Rianne Rijntjes om 10.00 uur een ontspanningsworkshop ‘Toveren met Taal’ in het Samen sterk huis, Wilhelminaweg 12.

De workshop biedt de mogelijkheid om u open te stellen voor nieuwe ervaringen. Het begint met een korte inleiding over de diepere lagen van taal, zoals het gebruik van metaforen. Daarna kunt u uzelf laten meevoeren op de verhalen, boeken en gedichten die worden voorgelezen. De vele dimensies van taal openen als het ware een deurtje in uw onderbewustzijn: de woorden zullen beelden, herinneringen, sfeer en/of emotie oproepen. Het bijzondere is, dat de beleving bij iedere mens anders is. Dit is een van de dingen die de mens uniek maakt. Wat roept het bij u op? In de workshop nemen we de tijd om hier met elkaar aandacht aan te besteden. Door middel van een creatieve opdracht (tekenen, schrijven, anekdotes) en/of een goed gesprek gaan we aan de slag. We delen onze luisterervaringen met elkaar. Hoe de workshop verloopt, blijft een verrassing! Op deze ochtend, laten we ons leiden door wat zich aandient.

Het betreft een afwisselende workshop. Het doel is u een ontspannen 1,5 uur aan te bieden, waarin u luistert, creatief kunt zijn, een fijn gesprek kunt hebben en wellicht een nieuwe beleving kunt ervaren.

Aanmelden voor deze workshop is noodzakelijk. Dat kan via: telefoon 06-14004496, email info@samensterkhuis.nl of in het Samen sterk huis (openingstijden zie de website www.samensterkhuis.nl).

Voor wie graag wil komen maar minder mobiel is, geen eigen auto heeft of niet met openbaar vervoer/taxi kan, is AutoMaatje Woerden een optie: thuishuiswoerden.nl/automaatje.


Locatie

Samen Sterk Huis
Wilhelminaweg 12, 3441 XC Woerden


Website: Toveren met taal in Samen sterk huis


Over Samen Sterk Huis

Meer informatie over Samen Sterk Huis vindt u in de cultuurmap: Samen Sterk Huis
Bezoekadres: Wilhelminaweg 12, 3441 XC Woerden
Contact: tel: 06 - 1400 4496 | e-mail: inloophuislevenmetkanker@xs4all.nl