Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nlStuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Kennismaken met schilderen met bijenwas

di 4 juni 2024

Kennismaken met schilderen met bijenwas

Op dinsdagochtend 4 juni van 10.00 tot 12.00 is er een workshop Schilderen met bijenwas en Creatief werken in Samen sterk huis in Woerden. Deze schilderworkshop is onder leiding van Catharina de Vries en Greetje Tjalsma.

Schilderen met bijenwas is ook wel ‘Encaustic Art’. Encaustic betekent inbranden. De bijenwas wordt verwerkt met warmte via strijkijzertje. Door te experimenteren met verschillende kleuren en technieken komen de wonderlijkste vormen, effecten en structuren tevoorschijn.

Even vergeten dat je ziek bent (geweest) en ontspannen genieten van het plezier om creatief bezig te zijn. Dat kan in het Samen sterk huis. We werken aan de hand van voorbeelden maar zelf iets bedenken mag ook, het is voor iedereen te doen. Tijdens deze workshop staat plezier voorop, want plezier ontspant en doet je even ontsnappen aan de waan van de dag.

Het huis is open vanaf 9.30 uur voor koffie, thee en een gezellig en ontspannen samenzijn. Van 10.00 tot 12.00 uur vindt de workshop plaats. Je bent van harte welkom! Omdat het om een beperkt aantal plaatsen gaat, is aanmelden voor deze workshop nodig. Dat kan telefonisch (06-14004496), per email info@samensterkhuis.nl of in het Samen sterk huis, openingstijden zie de website www.samensterkhuis.nl.

Voor wie graag wil komen maar minder mobiel is, geen eigen auto heeft of niet met openbaar vervoer/taxi kan, is AutoMaatje Woerden een optie: thuishuiswoerden.nl/automaatje.


Locatie

Samen Sterk Huis
Wilhelminaweg 12, 3441 XC Woerden


Website: Kennismaken met schilderen met bijenwas


Over Samen Sterk Huis

Meer informatie over Samen Sterk Huis vindt u in de cultuurmap: Samen Sterk Huis
Bezoekadres: Wilhelminaweg 12, 3441 XC Woerden
Contact: tel: 06 - 1400 4496 | e-mail: inloophuislevenmetkanker@xs4all.nl