Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nlStuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Workshop Muziek uit het Midden-Oosten

ma 27 mei 2024

Workshop Muziek uit het Midden-Oosten

Op maandag 27 mei a.s. organiseert Het Klooster een workshop Muziek uit het Midden-Oosten. De Syrische oed speler en muziekdocent Jaber Fayad neemt van 17.00 – 18.30 uur geïnteresseerden mee in de wereld van de Turkse en Syrische muziek.

Jaber Fayad zal zelf laten horen hoe prachtig de oed klinkt en daarnaast is er voor deelnemers aan de workshop ruimte om verschillende instrumenten zelf uit te proberen. Denk bijvoorbeeld aan de oed, de saz/baglama en de riq.
Heb en bespeel je zelf al een instrument? Neem dan je instrument mee zodat je aan Jaber kunt laten horen wat je al kunt en je kunt bespreken wat je nog zou willen leren.
Heb je zelf geen instrument maar zou je graag een instrument willen leren bespelen? Kom dan gewoon zonder instrument en probeer de instrumenten uit die aanwezig zijn.
De workshop sluiten we af met samen musiceren door alle aanwezigen. Hiervoor hoef je dus nog niet zelf een instrument te kunnen bespelen.

Het Klooster wil zich met haar activiteitenaanbod richten op álle inwoners van Woerden.
De muziekafdeling van Het Klooster kent nu al de richtingen klassieke muziek, oude muziek en de popzolder (pop/jazz). Gezien de steeds groter wordende culturele diversiteit van de inwoners van Woerden is Het Klooster van plan om de muziekafdeling uit te breiden met wereldmuziek. Deze workshop Muziek uit het Midden-Oosten is hiervoor een eerste aanzet.

De workshop Muziek uit het Midden-Oosten vindt plaats op maandag 27 mei a.s. van 17.00 – 18.30 uur in Muziekzaal 31 op de eerste verdieping van Het Klooster, Wilhelminaweg 77 in Woerden. Deelname is gratis. Aanmelding vooraf is niet nodig. Zowel kinderen als volwassenen zijn van harte welkom!
 


Locatie

Klooster | Kunstencentrum
Wilhelminaweg 77, 3441 XB Woerden


Website: Workshop Muziek uit het Midden-Oosten


Over Klooster | Kunstencentrum

Meer informatie over Klooster | Kunstencentrum vindt u in de cultuurmap: Klooster | Kunstencentrum
Bezoekadres: Wilhelminaweg 77, 3441 XB Woerden
Contact: tel: 0348 42 30 66 | e-mail: info@kloosterwoerden.nl