Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nlStuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Kennismaken met schilderen

di 21 mei 2024

Kennismaken met schilderen

Op dinsdag 21 mei van 10.00 tot 12.00 uur is er een schilderworkshop in het Samen sterk huis in Woerden. De schilderworkshop is eenmaal per maand onder leiding van ervaren schilderdocenten, deze keer door Corrie Berends.

Even vergeten dat je ziek bent (geweest) en ontspannen genieten van het plezier om creatief bezig te zijn. Dat kan in het Samen sterk huis. We werken aan de hand van voorbeelden maar zelf iets bedenken mag ook, het is voor iedereen te doen. Tijdens het schilderen staat plezier voorop, want plezier ontspant en doet je even ontsnappen aan de waan van de dag.

Het huis is open vanaf 9.30 uur voor koffie, thee en een gezellig en ontspannen samenzijn. Van 10.00 tot 12.00 uur vindt de workshop plaats. Je bent van harte welkom! Omdat het om een beperkt aantal plaatsen gaat, is aanmelden voor deze workshop nodig. Dat kan telefonisch (06-14004496), per email info@samensterkhuis.nl of in het Samen sterk huis, openingstijden zie de website www.samensterkhuis.nl.

Voor wie graag wil komen maar minder mobiel is, geen eigen auto heeft of niet met openbaar vervoer/taxi kan, is AutoMaatje Woerden een optie: thuishuiswoerden.nl/automaatje.


Locatie

Samen Sterk Huis
Wilhelminaweg 12, 3441 XC Woerden


Website: Kennismaken met schilderen


Over Samen Sterk Huis

Meer informatie over Samen Sterk Huis vindt u in de cultuurmap: Samen Sterk Huis
Bezoekadres: Wilhelminaweg 12, 3441 XC Woerden
Contact: tel: 06 - 1400 4496 | e-mail: inloophuislevenmetkanker@xs4all.nl