Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Zing je mee in het Samen sterk koor?

wo 3 april 2024

Zing je mee in het Samen sterk koor?

Op woensdagochtend 3 april van 10.00 tot 12.30 uur oefent het Samen sterk koor weer. Het koor is nog steeds groeiende en er kunnen nog zeker wat koorleden bij in allerlei stemgroepen.

Zingen in het Samen sterk koor is voor mensen die leven met en na kanker en hun naasten. Met zingen kun je even ontsnappen aan de werkelijkheid van de ziekte; zingen brengt ontspanning, biedt kracht, troost en steun en werkt helend.

Het Samen sterk koor zingt onder begeleiding van professioneel dirigent Bert Weijdema en kost 5 euro per keer, er wordt wel van je verwacht je voor langere tijd aan te sluiten. Je studeert immers iets met elkaar in want er staan ook optredens op het programma.

Zingen bij het Samen sterk koor is laagdrempelig, er is geen wachtlijst of stemtest, je kunt zo meedoen
Je wordt ingeschreven als gast van het Samen sterk huis en kunt zodoende ook deelnemen aan alle andere activiteiten.

Zin om mee te zingen? Meld je aan voor woensdagochtend 23 augustus en ervaar of zingen iets voor jou is en of het Samen sterk koor bij jou past.

Er is ook een rondleiding door het huis mogelijk met uitleg over wat het Samen sterk huis te bieden heeft. Kortom een unieke gelegenheid om kennis te maken met Samen sterk huis op Wilhelminaweg 12 in Woerden. Aanmelden of meer informatie vragen via: telefoon 06-14004496, email info@samensterkhuis.nl  of in het Samen sterk huis (openingstijden zie de website www.samensterkhuis.nl ).


Locatie

Samen Sterk Huis
Wilhelminaweg 12, 3441 XC Woerden


Website: Zing je mee in het Samen sterk koor?


Over Samen Sterk Huis

Meer informatie over Samen Sterk Huis vindt u in de cultuurmap: Samen Sterk Huis
Bezoekadres: Wilhelminaweg 12, 3441 XC Woerden
Contact: tel: 06 - 1400 4496 | e-mail: inloophuislevenmetkanker@xs4all.nl