Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Engelse drop haken in Samen sterk huis

do 28 maart 2024

Engelse drop haken in Samen sterk huis

Op donderdagochtend 28 maart 2023 geeft Anita Spies om 10.00 uur een workshop Haken bij Samen sterk huis aan de Wilhelminaweg 12 in Woerden. Haken is helemaal in en Anita is een prof. Zij haakt al een aantal jaren de opkikkers en andere leuke dingen voor ons huis zoals kop- en schoteltjes, Engelse drop en nog veel meer. Deze keer leert ze de gasten Engelse drop haken.

Anita maakt je wegwijs in deze creatieve techniek en terwijl je bezig bent kun je even  vergeten dat je ziek bent (geweest) en ontspannen genieten van het plezier om creatief bezig te zijn. Plezier staat voorop, want plezier ontspant en doet je even ontsnappen aan de waan van de dag.

Het huis is open vanaf 9.30 uur voor koffie, thee en een gezellig en ontspannen samenzijn. Van 10.00 tot 12.00 uur vindt de workshop plaats. Je bent van harte welkom! Aanmelden is nodig en kan telefonisch (06-14004496), per email (info@samensterkhuis.nl) of in het Samen sterk huis (openingstijden zie de website www.samensterkhuis.nl ).

Voor wie graag wil komen maar minder mobiel is, geen eigen auto heeft of niet met openbaar vervoer/taxi kan, is AutoMaatje Woerden een optie: thuishuiswoerden.nl/automaatje.


Locatie

Samen Sterk Huis
Wilhelminaweg 12, 3441 XC Woerden


Website: Engelse drop haken in Samen sterk huis


Over Samen Sterk Huis

Meer informatie over Samen Sterk Huis vindt u in de cultuurmap: Samen Sterk Huis
Bezoekadres: Wilhelminaweg 12, 3441 XC Woerden
Contact: tel: 06 - 1400 4496 | e-mail: inloophuislevenmetkanker@xs4all.nl