Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Cees Rijnen: ‘Fotografie voorbij de werkelijkheid’

ma 8 april 2024

Fotografencafé Kasteel Woerden presenteert op 8 april 2024
Cees Rijnen: ‘Fotografie voorbij de werkelijkheid’
Stap binnen in een wereld waar beelden meer zijn dan slechts momentop- names. Ontdek waar beeldcrea9e de grens van de werkelijkheid overs9jgt en nieuwe dimensies van crea9viteit onthult.
Cees heeD een 40-jarige loopbaan in de reclame fotografie achter de rug. Zijn droom is nu de kennis die hij heeD opgedaan te delen met enthousiaste fotografen. Cees wil je mee- nemen in een wereld die fysiek niet bestaat. Hij ontsluit de wereld van ‘vintage’ vakman- schap en fotografische meesterwerken. Hij verkent de unieke mix van analoge technieken en creaMeve verbeelding. Dit college biedt een uniek inzicht in het creëren van beelden die tot de verbeelding spreken.
Heb je zelf beelden waarmee je verder wilt...dan bespreekt Cees beeldmateriaal van de be- zoekers in een live review op het grote scherm en geeD hij Mps hoe je ‘out of the box’ met het materiaal om kunt gaan. Ook voor een ‘niet professionele’ fotograaf geldt juist dat ei- gen inbreng, zelfgemaakt werk op basis van een eigen visie tot succes kan leiden.
Het programma
13.45 uur: inloop met koffie/thee
14.00 uur - 15.30 uur: Fotografie voorbij de werkelijkheid. ‘dit was mijn workflow bij bij- zondere projecten in mijn loopbaan als fotograaf /beeldenmaker.’
15.45 uur - 17.00 uur: Live review door Cees Rijnen van beeldmateriaal van bezoekers.
Inschrijven
Meld je vooraf aan via een mail aan: fotografencafekasteelwoerden@gmail.com. onder
vermelding: FCKW-College: Cees Rijnen. De toegangsprijs is € 15,- inclusief koffie/thee. Bij de ingang van de zaal kan worden betaald of gepind. Vergeet niet op een USB-s8ck het beeldmateriaal (max 3 beelden) die je wilt bespreken, mee te nemen.


Locatie

Fotografencafé Kasteel Woerden.
Kasteel Woerden, Kasteel 3, 3441 AW Woerden

Over Fotografencafé Kasteel Woerden.

Meer informatie over Fotografencafé Kasteel Woerden. vindt u in de cultuurmap: Fotografencafé Kasteel Woerden.
Bezoekadres: Kasteel Woerden, Kasteel 3, 3441 AW Woerden
Contact: Marianne den Engelsman-Dams | tel: 06 52 18 17 18 | e-mail: fotografencafekasteelwoerden@gmail.com