Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl



Stuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Workshop Art Journal in Samen sterk huis

wo 28 februari 2024

Workshop Art Journal in Samen sterk huis

Op woensdag 28 februari van 10.00 tot 12.00 uur geven Corrie Berends en Eline van Maanen bij Samen sterk huis in Woerden een workshop Art Journal – Mixed Media. Vrij vertaald zou je kunnen zeggen dat je een kunst-journaal of kunst-dagboek maakt. Je hebt geen teken- of schilderervaring nodig om een mooie pagina te maken.

Art-journalen is op papier een kunstwerk maken en dit bewaren in een verzamelalbum, het art-journal. Door gebruik van Mixed media: diverse soorten materialen en technieken zoals knippen, plakken, stempelen, sjabloneren, kom je tot prachtige resultaten.

In deze art-journal workshop leer je de technieken, doe je ideeën op en gaat er een wereld aan creativiteit voor je open waarvan je niet wist dat jij dat in je hebt. De workshop is voor iedereen die met art-journallen aan de slag wil, of je dit nog nooit hebt gedaan of je album al bijna vol hebt, je bent van harte welkom.

Het huis is open vanaf 9.30 uur voor koffie, thee en een gezellig en ontspannen samenzijn. Van 10.00 tot 12.00 uur vindt de workshop plaats. Je bent van harte welkom! Aanmelden is nodig en kan telefonisch
(06-14004496), per email (info@samensterkhuis.nl) of in het Samen sterk huis (openingstijden zie de website www.samensterkhuis.nl ).

Voor wie graag wil komen maar minder mobiel is, geen eigen auto heeft of niet met openbaar vervoer/taxi kan, is AutoMaatje Woerden een optie: thuishuiswoerden.nl/automaatje.


Locatie

Samen Sterk Huis
Wilhelminaweg 12, 3441 XC Woerden


Website: Workshop Art Journal in Samen sterk huis


Over Samen Sterk Huis

Meer informatie over Samen Sterk Huis vindt u in de cultuurmap: Samen Sterk Huis
Bezoekadres: Wilhelminaweg 12, 3441 XC Woerden
Contact: tel: 06 - 1400 4496 | e-mail: inloophuislevenmetkanker@xs4all.nl