Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nlStuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Kennismaken met beeldhouwen in Samen sterk huis

di 13 februari 2024

Kennismaken met beeldhouwen in Samen sterk huis

Op dinsdag 13 februari om 10.00 uur is er een workshop beeldhouwen / speksteen bewerken onder leiding van Gonny van der Bij in het Samen sterk huis in Woerden. Deze workshop is eenmaal per maand.

Gonny start met uitleg over de verschillende soorten speksteen. Deelnemers kunnen zelf een steensoort uitzoeken en een onderwerp bedenken. In eerdere workshops zijn al abstracte vormen gekozen maar zijn ook herten, schapen en mensen afgebeeld, dus alles is mogelijk. Gonny maakt al lange tijd mooie beelden, en brengt haar kennis en ervaring graag over.

Het huis is open vanaf 9.30 uur voor koffie, thee en een gezellig en ontspannen samenzijn. Van 10.00 tot 12.30 uur vindt de workshop plaats.

Omdat het om een beperkt aantal plaatsen gaat, is aanmelden nodig. Dat kan telefonisch via 06-14004496, per email naar info@samensterkhuis.nl of in het Samen sterk huis, openingstijden zie de website www.samensterkhuis.nl.

Voor wie graag wil komen maar minder mobiel is, geen eigen auto heeft of niet met openbaar vervoer/taxi kan, is AutoMaatje Woerden een optie: thuishuiswoerden.nl/automaatje.


Locatie

Samen Sterk Huis
Wilhelminaweg 12, 3441 XC Woerden


Website: Kennismaken met beeldhouwen in Samen sterk huis


Over Samen Sterk Huis

Meer informatie over Samen Sterk Huis vindt u in de cultuurmap: Samen Sterk Huis
Bezoekadres: Wilhelminaweg 12, 3441 XC Woerden
Contact: tel: 06 - 1400 4496 | e-mail: inloophuislevenmetkanker@xs4all.nl