Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nlStuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Performance Training bij Het Klooster

wo 28 februari 2024

Start Nieuwe cursus : Performance Training bij Het Klooster


Graag maken we u attent op de nieuwe cursus Performance Training die start op woensdag 28 februari in Het Klooster.
Deze Performance Training bereidt performers / cursisten voor op het doen van een auditie. Wat komt er allemaal kijken bij het doen van een auditie? Wie ben je als performer en hoe presenteer je jezelf? Je leert hoe je je kracht kunt inzetten om een positieve indruk achter te laten want die eerste indruk gebeurt maar één keer.

Tijdens de cursus komen verder aan de orde: het gebruik van social media (foto/video), het opstellen van een portfolio, het maken van een cv en het opbouwen van een netwerk. Verder wordt er tijdens de cursus gewerkt aan presentatie, uitstraling en het maken van eigen video’s.
De cursus is bedoeld voor cursisten vanaf 12 jaar die auditie willen doen voor een voor- en/of vak- opleiding als performer of misschien wel het laatste zetje nodig hebben om die auditie te gaan doen. Ook zijn de trainingen een goede basis als je al in het werkveld zit en meer ins & outs wilt leren

Bij voldoende belangstelling vindt de cursus plaats vanaf 28 februari 6 weken lang op woensdagavond van 20.00–21.30 uur. 
"Dit programma is speciaal ontwikkeld voor ambitieuze dansers, zangers, musical/toneel spelers. Het helpt je een professioneel en zichtbare blik te krijgen op het werkveld. Jouw grote droom ligt dichterbij dan je denkt. Let's start this journey together!" (docent Sharona Raghoenandan)


Meer info: https://www.kloosterwoerden.nl/theater/performance-training/


Locatie

Klooster | Kunstencentrum
Wilhelminaweg 77, 3441 XB Woerden


Website: Performance Training bij Het Klooster


Over Klooster | Kunstencentrum

Meer informatie over Klooster | Kunstencentrum vindt u in de cultuurmap: Klooster | Kunstencentrum
Bezoekadres: Wilhelminaweg 77, 3441 XB Woerden
Contact: tel: 0348 42 30 66 | e-mail: info@kloosterwoerden.nl