Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nlStuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Wooncirkels maken

za 16 december 2023

WOONCIRKELS MAKEN
Maak je eigen kunst voor aan de muur met wooncirkels bij de Workshop Factory
Maak je eigen kunst voor aan de muur. Wooncirkels zijn helemaal hip op het moment, je ziet ze overal terugkomen in het interieur. In deze workshop gaan we aan de slag met een set houten wooncirkels in de diameters 30cm, 20cm en 10 cm.
We starten met wat tekenoefeningen om de creativiteit op gang te brengen. Deze tekeningen kun je terug laten komen op je wooncirkels, maar er zijn ook voldoende andere afbeeldingen en teksten ter inspiratie.

Bij de wooncirkels beginnen we met een basis van verf en gaan vandaaruit verder versieren. Er wordt gezorgd voor diverse decoratiematerialen, zoals verf, verfstiften, glitters en nog veel meer. Alle materialen zijn inbegrepen. Je gaat naar huis met een unieke set wooncirkels waar je trots op kunt zijn.

Tip: Heb je een mooie tekst in een bepaald lettertype dat je graag terug wilt laten komen? Print het (in de juiste maat) uit en neem het mee naar de workshop.

De workshop is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 10 jaar.

De workshop wordt gegeven door Annelies Visser, industrieel productontwerper en eigenaar van Superleukefeestjes. Mensen zijn vaak veel creatiever dan ze zelf denken en dat wil ze graag laten zien met haar workshops. Haar doel is dat iedereen aan het einde van de workshop met een trots gevoel en een mooi product naar huis gaat.
zaterdagmiddag 16 december
14:00 - 16:30
Wooncirkels 10

Duur: 2,5 uur

Prijs: € 45,00 pp
Inclusief alle materialen en koffie/thee of limonade met iets lekker erbij.
Minimaal 6 personen


Locatie

Workshop Factory
Touwslagersweg 12a -11, 3449 HX Woerden


Website: Wooncirkels maken


Over Workshop Factory

Meer informatie over Workshop Factory vindt u in de cultuurmap: Workshop Factory
Bezoekadres: Touwslagersweg 12a -11, 3449 HX Woerden
Contact: Guido Cazemier | tel: 06 – 3729 2151 | e-mail: info@workshopfactory.nu