Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nlStuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Kennismaken met Creatief schrijven in Samen sterk huis

di 6 juni 2023

Kennismaken met Creatief schrijven in Samen sterk huis

Hou je van woorden? Speel je graag met taal? Dinsdag 6 juni is er een workshop creatief schrijven door Welmoed Homan. Welmoed laat deelnemers kennis met het schrijven op een andere manier.

In deze cursus ga je schrijven over wat jij wilt. Je krijgt verschillende oefeningen aangeboden waarmee je aan de gang gaat. Als je wilt, krijg je feedback over hoe jij jouw tekst nóg sterker kunt maken. Maar het belangrijkste is: Schrijfplezier. Wat is schrijven voor jou? Schrijven kan zorgen voor ontspanning. Het kan er ook voor zorgen dat je je gevoelens kunt uiten op een andere manier. Of je wilt anderen iets duidelijk maken met je verhalen. Schrijven is veelzijdig. Ontdek wat het voor jou kan betekenen en heb plezier!

Welmoed Homan is zeer veelzijdig in creativiteit. Ze is docent voor anderstaligen, werkt bij Taalhuis Culemborg, zingt, schrijft en bracht zelf een levensverhaal in een boekje uit. Wie eens wil kennismaken met deze activiteit, met het Samen sterk huis in het algemeen, fijn met schrijven aan de slag wil gaan, is van harte welkom. De workshop start om 10.00 uur en vooraf aanmelden is nodig.

Het huis is open vanaf 9.30 uur voor koffie, thee en een gezellig en ontspannen samenzijn. Van 10.00 tot 12.00 uur vindt de workshop plaats. Je bent van harte welkom! Aanmelden kan telefonisch (06-14004496), per email (info@samensterkhuis.nl) of in het Samen sterk huis (openingstijden zie de website www.samensterkhuis.nl ).

Voor wie graag wil komen maar minder mobiel is, geen eigen auto heeft of niet met openbaar vervoer/taxi kan, is AutoMaatje Woerden een optie: thuishuiswoerden.nl/automaatje.
 


Locatie

Samen Sterk Huis
Wilhelminaweg 12, 3441 XC Woerden


Website: Kennismaken met Creatief schrijven in Samen sterk huis


Over Samen Sterk Huis

Meer informatie over Samen Sterk Huis vindt u in de cultuurmap: Samen Sterk Huis
Bezoekadres: Wilhelminaweg 12, 3441 XC Woerden
Contact: tel: 06 - 1400 4496 | e-mail: inloophuislevenmetkanker@xs4all.nl