Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nlStuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Cultuurcafé met Frans Lander

do 22 juni 2023

20.00 uur, geen entree. Kaarten reserveren.

Donderdag 22 juni organiseert Cultuur Platform Woerden een Cultuurcafé. Dit keer met een bijzondere gast: Frans Lander. Frans zet zich al jaren in voor het culturele veld in Woerden.... dus wordt hij nu zelf eens in het zonnetje zetten. Met een mooi programma als dank voor zijn langdurige, grote inzet voor het culturele veld in Woerden. Heel cultureel Woerden is van harte welkom om te komen. 22 juni, 20.00 uur, in Het Klooster van Woerden. Entree gratis, maar je moet wél een zitplaats reserveren via Het Klooster.

Het programma
Het is een gevarieerd programma, vol talent en mooie herinneringen. Maar vooral niet te braaf, op verzoek van Frans zelf. Wat je bijvoorbeeld kunt verwachten: Woerdens talent, terugblikken bóven het podium, herinneringen die de zintuigen prikkelen, een column van Frans en een vleugje Frankrijk.

Cultuurfilosoof van Woerden
Frans Lander stond onder andere aan de wieg van Cultuur Platform Woerden, hij was bestuurslid bij het VSB Fonds Woerden en bestuurslid bij Stadsmuseum Woerden en is secretaris van Vrienden van Stadsmuseum. Hij schreef boeken over de lokale kunstenaars Ido Vunderink en Herman Prins en is een geliefd spreker over kunst en cultuur, waaraan hij zijn bijnaam ’cultuurfilosoof van Woerden’ te danken heeft.

Praktisch
Donderdag 22 juni in Het Klooster (Wilhelminaweg 77, Woerden), van 20.00 tot 21.15 uur. Entree gratis, maar je moet wél een zitplaats reserveren via Het Klooster.

Alle informatie (en de link naar tickets) staat op www.cultuurplatformwoerden.nl


Locatie

Klooster, Wilhelminaweg 77
Woerden


Website: Cultuurcafé met Frans Lander


Cultuur Platform Woerden

Cultuur Platform Woerden