Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nlStuur berichten voor de agenda naar de redactie.

18e Atelierroute Groot Woerden

za 1 oktober 2022 t/m zo 2 oktober 2022

De 18e Atelierroute met open ateliers en afsluiting Kunstlint

Atelierroute in 2022

 

Op za 1 en zo 2 oktober is de 18e Atelierroute van 11-17 uur. 43 kunstenaars tonen hun werk in hun atelier of op een andere plek de gemeente Woerden.

Een overzichtsexpositie met één kunstwerk van elke deelnemer is vanaf vr 23 september 2022 te zien in de Expositieruimte van Galerie Van Slagmaat, Leidsestraatweg 36, Woerden. Open: vr en za 10-17 uur, alsmede zo 2 oktober 10-17 uur. Hier is ook een boekje verkrijgbaar met informatie over de deelnemers en een handige plattegrond. 

Sommige deelnemers aan de Atelierroute doen ook mee aan het KunstLint, een tentoonstelling in de etalages in winkels in het centrum van Woerden, dat sinds september te zien is.

 

Het thema voor de Kunstlint en Atelierroute is “De cirkel is rond”. Voor dit thema heeft de Singel in Woerden model gestaan. De Singel die in 2022 weer haar volledige ronde om Woerden golft en daarmee de oude stadscontouren herstelt. Naast dit historisch element leent de ronde vorm zich voor een oneindig aantal kunstuitingen. Ze is onder andere terug te zien in planeten, sport en spelen en alles wat rijdt.


Deelnemers aan het thema maken kans op een prijs van een vakjury.


Locatie

ateliers Kunstenaars


Website: 18e Atelierroute Groot Woerden


Atelierroute Groot Woerden

Atelierroute Groot Woerden