Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

jubileumavond Wijkplatform Schilderskwartier

wo 13 oktober 2021

op een interactieve manier terugkijken op 25 jaar Wijkplatform Schilderskwartier, aanmelden voor 10 okt

Het Wijkplatform Schilderskwartier bestaat 25 jaar !

In 1995 is op initiatief van de gemeente Woerden het Wijkplatform Schilderskwartier opgericht. Een platform voor en door bewoners van de wijk. Doelstelling: leefbaar maken en houden van het Schilderskwartier. Sinds 2006 is het Wijkplatform een stichting, los van de gemeente.

 

Het Wijkplatform komt op voor de belangen van de bewoners en komt in gesprek met gemeente en instanties, die verbeteringen moeten bewerkstelligen. Hierdoor weet het platform ook al 25 jaar een grote groep bewoners betrokken te houden bij de maandelijkse openbare vergadering.

 

Op woensdag 13 oktober 2021 is er een speciale jubileumavond, waarin we terugkijken op 25 jaar Wijkplatform Schilderskwartier. Dit doen we op een interactieve manier samen met Mariëtte van Slagmaat in de Kruiskerk en we sluiten af met een drankje. Deze avond is vrij toegankelijk met inachtneming van het beleid t.a.v. corona. U kunt zich tot 10 oktober HIER aanmelden.

 

Nota Bene:

Vanaf 25 september gelden er maatregelen voor het bezoeken van “evenementen”. Voor deze avond houdt dit in, dat u uitsluitend toegang kunt krijgen met een geldig vaccinatiebewijs, herstel- of testbewijs in combinatie met een geldig legitimatiebewijs. Dit kan zijn via de CoronaCheck-app of een papieren bewijs.


Locatie

Kruiskerk Mesdagplein 4, Woerden


Wijkplatform Schilderskwartier

Wijkplatform Schilderskwartier