Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nlStuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Kunstroute Linschoten

vr 2 juni 2023 t/m za 3 juni 2023

Op vrijdag 2 en zaterdag 3 juni vindt er weer een Linschotense Kunstroute plaats met dit keer als thema ONDER DE SCHEVE TOREN.

Het programma omvat dit jaar naast de beeldende kunst als basis ook ander kunstvormen zoals muziek, fotografie, po√ęzie, literatuur en film. Er zijn workshops kinderkunst en in de Wilde Weg kan iedereen meewerken aan een dorpscollage rond het thema ONDER DE SCHEVE TOREN.

Na de opening op vrijdagavond 20 uur in de Wilde Weg is er om 21 uur op het Kerkplein ( dat voor de gelegenheid is omgebouwd tot een dorpsplein met zitjes, podium en bar ) een concert van de a capella groep FULL HOUSE, gevolgd om 22 uur door DJ SCRTS met dansmuziek.

Het aantal deelnemers is dit jaar overweldigend.  Op 21 locaties in het hart van Linschoten exposeren 62 beeldende kunstenaars hun werk. Open voor publiek van 10-17 uur op zaterdag 3 juni. De expositie-locaties zijn vanaf de straatkant te herkennen aan de rood-witte vaan. Voor bezoekers is een flyer beschikbaar met het programma en een plattegrond met locaties en de daar exposerende kunstenaars.

Ook is er op zaterdag is er in gebouw het Kruispunt een filmprogramma met films van de Linschotense filmakers Sterre Slikkerveer, Erik de Goederen, Olivier Cleijpool en Tony Koole.  Voor kinderen zijn er naast het Kerkplein workshops kinderkunst.

Tenslotte is er zaterdag tussen 12 en 14 uur op het Kerkplein een Lunchconcert met acoustische Popmuziek rond Michelle Deen en leden van de popgroep Hooked Up, het Linschotens vrouwenkoor Ludiek en het Cappuchino koor van het Klooster uit Woerden.

Het gehele programmavan de Kunstroute is gratis toegankelijk.

De LKR 2023 is op internet te vinden onder:
https://www.linschotense-kunstroute.nl
https://www.facebook.com/Linschotensekunstroute
e-mail: contact@linschotense-kunstroute.nl
 


Locatie

a: algemeen Beeldende kunst

Over a: algemeen Beeldende kunst

Meer informatie over a: algemeen Beeldende kunst vindt u in de cultuurmap: a: algemeen Beeldende kunst