Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Joke van der Toolen

do 1 oktober 2020 t/m zo 10 januari 2021

Lunchcafé Kunst en Koffie – in het prachtige vm. Gereformeerde kerkje van Kockengen.
wordt gerund door medewerkers van Abrona.

 

Joke van der Toolen met haar schilderijen in Kunst en Koffie in Kockengen

In 2009 is Joke van der Toolen met schilderen begonnen. Het liefst schildert zij de natuur; de Hollandse luchten, de Wadden, kwelders  en landschappen.


“Van jongs af aan houd ik van tekenen. Ik heb onderzoek gedaan naar mijn eigen stijl en dat zijn landschappen. Ik blijf gefascineerd door de continue veranderingen in de natuur: de wisselende seizoenen, de eindeloze wolkenluchten en de kleuren. Ik kom graag en veel op de Wadden. De kleuren en uitzichten die je daar ervaart... Dit wil ik in mijn schilderwerk vatten. Zeeën en luchten schilderen gaat vaak "als vanzelf". Verder speel ik in mijn schilderijen met de elementen: natuurlijk en herkenbaar en zoek ik een balans tussen compositie, kleur en licht - in rust en beweging”.


Joke schildert met acrylverf: altijd met kwasten, vaak met een paletmes en  regelmatig met haar vingers!
Deze hobby is inmiddels uitgegroeid tot een ware passie met succesvolle exposities. Zij begeleidt schilderworkshops bij Studio 136 en is daarnaast werkzaam als kinder- en gezinscoach van Kinderpraktijk "de Sleutel"  in Woerden.


Joke schildert ook in opdracht; voor informatie, mogelijkheden of vragen kunt u haar bereiken via  06 - 2670  2636 of een email sturen via de website. Een overzicht van haar werk is te zien op de site

 

Openingtijden

U bent van harte welkom tijdens de expositie bij Lunchcafé Kunst en Koffie op maandag dinsdag, donderdag en vrijdag van 10.00 - 16.00 uur.
Op woensdag van 12.00 – 16.00 uur.
Het adres in Kockengen is Nieuwstraat 12.

 


Locatie

a: algemeen Beeldende kunst
Kunst en Koffie Nieuwstraat 12 Kockengen

Over a: algemeen Beeldende kunst

Meer informatie over a: algemeen Beeldende kunst vindt u in de cultuurmap: a: algemeen Beeldende kunst