Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

“Into the woods” -Mariëlle de Valk

vr 9 augustus 2019 t/m za 14 september 2019

Van 9 augustus tot en met 14 september 2019 sieren fraaie natuurfoto’s van een ‘jong’ talent de muren. Mariëlle de Valk-Langeslag (1963 Woerden; autodidact) beleeft haar eerste echte expositie in een galerie, in de stad waar ze opgroeide!

 

Zoals zo velen, ontdekte Mariëlle het plezier van fotograferen dankzij de camera van haar smartphone. Na een half jaar volgde de aanschaf van haar eerste spiegelreflexcamera omdat ze meer mogelijkheden wilde hebben. In de vijf jaar die volgden heeft Mariëlle zich als fotografe verder ontwikkeld.

Haar passie ligt bij natuurfotografie, die ze - soms liggend in de modder - esthetisch verbeeld. Het uiteindelijke beeld moet allereerst mooi zijn en ten tweede herkenbaar, maar het hoeft zeker geen exacte weergave van de werkelijkheid te zijn.

 

De expositie “Into the woods” laat de diversiteit van het bos zien in landschappen en macro-opnamen, evenals de kwaliteit en veelzijdigheid van Mariëlle als fotografe.

 

Je bent van harte welkom bij de officiële opening van de expositie op zaterdag 17 augustus 2019 om 15.30 uur. Samen met Mariëlle heffen we het glas op haar mooie werk!

 

Openingstijden:
Vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur en op afspraak.


Locatie

Galerie Van Slagmaat
Galerie Van Slagmaat Leidsestraatweg 36 Woerden

Over Galerie Van Slagmaat

Meer informatie over Galerie Van Slagmaat vindt u in de cultuurmap: Galerie Van Slagmaat
Bezoekadres: Leidsestraatweg 36, 3443 BV Woerden
Contact: Mariëtte van Slagmaat | tel: 06-48729544 | e-mail: mariette@galerievanslagmaat.nl