Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nlStuur berichten voor de agenda naar de redactie.

La La Lenteweek

ma 8 april 2024 t/m zo 14 april 2024

La La Lenteweek in Stadshart Woerden - 8 t/m 14 april

Deze week laten de binnenstadsondernemers zien, proeven, voelen en horen wat Woerden allemaal in huis heeft! Stadsmuseum Woerden sluit aan met een aantal leuke activiteiten voor jong en oud.

Op woensdag 10 april houden we een stoepkrijt Street Art challenge voor kinderen in het Centrum van Woerden. Na een bezoek aan de Street Art tentoonstelling ga je zelf met stoepkrijt aan de slag! Deel jouw kunstwerk via de Socials, tag het museum en misschien win jij wel een leuke kadokaart van Blik op Hout of Luciano! Meedoen is gratis.

Vrijdag 12 april, tijdens de Woerdense Stadsavond, zal het museum haar deuren openen van 18.00 tot 22.00. Kom nog even genieten van de Street Art tentoonstelling (en de rest van het museum) terwijl de avond valt... Dompel je onder in de kunst, technieken en verhalen van de zes kunstenaars. En SPECIAAL op deze avond kun je ook hun Spotify lijsten beluisteren! Je kunt ook speeddaten met kunst. Wij weten zeker dat dit verrassende 'ontmoetingen' brengt!
Met het VIP ticket van Stadshart Woerden heb je deze avond gratis entree. Anders betaal je de normale entreeprijs.

We sluiten de La La Lente week op zondag 14 april af met de tweede editie van Living Museum Storytellingdag, zie hieronder.


Locatie

Stadsmuseum Woerden
Kerkplein 6, 3441 BG Woerden


Website: La La Lenteweek


Over Stadsmuseum Woerden

Meer informatie over Stadsmuseum Woerden vindt u in de cultuurmap: Stadsmuseum Woerden
Bezoekadres: Kerkplein 6, 3441 BG Woerden
Contact: Arja van Veldhuizen (manager) | tel: 0348-481057 | e-mail: contact@stadsmuseumwoerden.nl