Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nlStuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Expositie Fotoclub Iris in Woerden

wo 20 december 2023 t/m do 29 februari 2024

Expositie Fotoclub Iris in Woerden
20 december 2023 t/m 29 februari 2024 | Bibliotheek Woerden

Kosten: gratis


Fotoclub Iris houdt jaarlijks onder haar leden de wedstrijd om de IrisTrofee in de categorieën Natuur & Landschap, Mensen, en Vrij Werk. Tot eind februari 2023 exposeert de club de beste foto’s van deelnemers van de editie 2023.
En de winnaar is..


Ed van der Weijden. Ed sleepte opnieuw de IrisTrofee in de wacht voor de foto van een danseres in een bijzondere pose. Hij was daarmee ook eerste in de categorie Mensen.
Naast Ed hadden ook de winnaars van de andere categorieprijzen prachtige foto’s ingeleverd. Albertine Boere “ving” een vliegje tussen witte paddestoelen (1e categorie Natuur en Landschap} en Hielke Postma legde een tamelijk desolaat industrieel landschap vast (1e categorie Vrij Werk) Het niveau van de inzendingen lag dit jaar hoog, hoewel het aantal inzendingen lager was dan in andere jaren. De jury bestond uit de heren Alex Feenstra, graficus, en Aart Sliedracht, fotograaf, die iedere foto met aandacht hadden beoordeeld.
In totaal 21 van de ingezonden foto’s – van iedere inzender de hoogst beoordeelde foto – zijn tot eind februari te zien in de Bibliotheek Woerden, Meulmansweg 27.


Locatie

Bibliotheek HGH Woerden
Meulmansweg 27, 3441 AT Woerden


Website: Expositie Fotoclub Iris in Woerden


Over Bibliotheek HGH Woerden

Meer informatie over Bibliotheek HGH Woerden vindt u in de cultuurmap: Bibliotheek HGH Woerden
Bezoekadres: Meulmansweg 27, 3441 AT Woerden
Contact: Klantenservice Bibliotheek het Groene Hart | tel: 0348-418354 | e-mail: klantenservice@regiobibliotheekhetgroenehart.nl