Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nlStuur berichten voor de agenda naar de redactie.

Expositie Aquarellen Arthur Koopmans

vr 24 november 2023 t/m vr 23 februari 2024

Expositie Aquarellen Arthur Koopmans

Stap binnen in kunstwinkel House of Arts en laat je meevoeren door adembenemende aquarel landschappen tijdens de expositie van Arthur Koopmans. De expositie is te bekijken vanaf 24 november 2023 en loopt tot 23 februari 2024.

Arthur Koopmans is een getalenteerde aquarellist uit het Groene Hart. Arthur is een autodidactische kunstenaar die met passie en vakmanschap het Nederlandse landschap vereeuwigt op papier. In zijn schilderijen legt hij de schoonheid van waterrijke polders vast, evenals de glinsterende reflecties op het IJsselmeer en de mysterieuze silhouetten van historische gebouwen in steden.

Voor Arthur gaat schilderen verder dan alleen het vastleggen van onderwerpen. Hij is op zoek naar momenten waarop licht, kleur en schaduwen samenkomen in een sublieme harmonie. Met aquarelverf en penseel weet hij deze momenten meesterlijk vast te leggen dankzij de transparantie van aquarel. Arthur Koopmans' hart ligt in het landschap, zowel dat van de mens als dat van de natuur. Hij verkent te voet, per fiets en zelfs vanaf het water om unieke perspectieven te ontdekken. Zo creĆ«ert hij kunstwerken die zowel herkenning als verwondering oproepen. 


Locatie

House of Arts
Molenstraat 40 , 3441BA Woerden Netherlands


Website: Expositie Aquarellen Arthur Koopmans


Over House of Arts

Meer informatie over House of Arts vindt u in de cultuurmap: House of Arts
Bezoekadres: Molenstraat 40 , 3441BA Woerden Netherlands
Contact: ANDRE ALBERS en HELEEN VAN ULDEN | tel: 06 53 90 70 13 | e-mail: houseofartswoerden@gmail.com