Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nlStuur berichten voor de agenda naar de redactie.

FOOD PHOTOGRAPGHY & FOOD STYLING

vr 24 maart 2023

Style en fotografeer gerechten bij de Workshop Factory, Woerden
Heb je altijd al willen leren hoe je zelf de mooiste food photography maakt zoals je die je elke dag op Instagram en Pinterest ziet? Dan is dit je kans om het van een echte professional te leren. Je leert niet alleen hoe het gerecht te fotograferen maar ook hoe het te stylen voor de mooiste foto.

Tijdens de workshop Food Photography & Foodstyling krijg je veel tips en leer je de technieken die nodig zijn om die heerlijk uitziende foto voor je blog of Instagram te maken met je mobiele telefoon.
We leren hoe je je eten er heerlijk uit kunt laten zien, wat de beste belichting is en wat de beste props zijn om te gebruiken. Na een korte (maar leuke) kookworkshop ga je je eigen gerecht stylen en fotograferen met je mobiele telefoon! Daarna gaan we gezellig met z'n allen eten!
Deze workshop wordt gegeven door Vickie de Beer. Vickie is al meer dan 20 jaar food editor en stylist voor tal van tijdschriften. Ze is momenteel food editor voor Lose it! magazine en heeft 7 kookboeken geschreven en gestyled. Vickie heeft foodstyling gedaan voor vele internationale foodklanten zoals McCain's en Unilever.
Let op! Deze workshop wordt voornamelijk in het Engels gegeven want Vickie komt uit Zuid-Afrika en is de Nederlandse taal nog niet helemaal machtig.

18.00-21.30 uur, € 65,00


Locatie

Workshop Factory
Touwslagersweg 12a -11, 3449 HX Woerden


Website: FOOD PHOTOGRAPGHY & FOOD STYLING


Over Workshop Factory

Meer informatie over Workshop Factory vindt u in de cultuurmap: Workshop Factory
Bezoekadres: Touwslagersweg 12a -11, 3449 HX Woerden
Contact: Guido Cazemier | tel: 06 – 3729 2151 | e-mail: info@workshopfactory.nu