Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Porselein stippen

zo 18 oktober 2020

Stippen is een speciale techniek voor het beschilderen van porselein met prachtige resultaten. Tijdens deze porselein stippen workshop ga je zelf aan de slag met speciale porseleinverf, stokjes van verschillende diktes en rondjes van papier van verschillende afmetingen. Je kan kiezen uit een petitfourbordje, een theetipje of een gebaksbordje. In principe kan je op alles wat van porselein is stippen, maar om de techniek onder de knie te krijgen stippen we tijdens deze workshop op bordjes. Het porselein moet thuis afgebakken worden in de oven.

 

Begeleiding

Wij zijn Jeannette en Jacqueline Arbouw die na het volgen van een workshop ” stippen op porselein” zijn blijven stippen en we vinden het ontzettend leuk om onze ervaring over te brengen op anderen. Naast ons werk en onze gezinnen geven wij dus workshops in het “stippen op porselein”. Wij vinden het elke keer weer mooi om te zien hoe enthousiast mensen worden naarmate het ontwerp vordert en uiteindelijk thuis ook weer verder gaan met stippen. En het leuke is ook dat iedereen het kan. Je hoeft geen 2 rechterhanden te hebben en ook geen speciale creatieve vaardigheden of ervaring. Het is tenslotte handwerk en dat is juist ook het mooie ervan.

 

Eén ding is zeker: je gaat gegarandeerd met iets moois naar huis.
De workshop gaat door bij deelname van minimaal 6 personen.

Als gevolg van de nieuwe voorschriften kunnen we workshops organiseren voor groepen tot maximaal 10 personen.

Uiteraard voldoen wij aan alle vereisten van het RIVM en zorgen wij ervoor dat iedereen de workshop op een veilige afstand van elkaar kan volgen.

Veilig maar zeker niet minder leuk en gezellig!

  • tijd 14:00 - 16:00 uur
  •  Duur: 2 uur
  • Prijs: € 30,00

Inschrijven


Locatie

Workshop Factory
Touwslagersweg 12a-11 3449 HX Woerden

Over Workshop Factory

Meer informatie over Workshop Factory vindt u in de cultuurmap: Workshop Factory
Bezoekadres: Touwslagersweg 12a -11, 3449 HX Woerden
Contact: Guido Cazemier | tel: 06 – 3729 2151 | e-mail: info@workshopfactory.nu