Inloggen
Inloggen op Cultuurlokaal.nl


Nieuwsbrief
Opgeven voor de Cultuurlokaal.nl nieuwsbriefItems voor agenda of nieuws zenden naar info@cultuurlokaal.nl

Straatfotografie

di 27 oktober 2020

Straatfotografie

Tijdens deze workshop krijg je eerst anderhalf uur theorie en basiskennis over straatfotografie en aansluitend gaan we de straat op om de theorie in de praktijk toe te passen. Tijdens de cursus komen zaken aan de orde wat wel en niet mag, welke camera-instellingen je kunt gebruiken en op welke manieren je (onopvallend) te werk kunt gaan. Voor deze workshop heb je minimaal kennis van de werking van je camera en basiskennis nodig. Eventueel kun je  ook deelnemen met je smartphone wanneer je hier goed mee om kunt gaan, anders raden we je aan eerst de cursus 'Beter fotograferen met je mobiel' te volgen.

  • 1 workshop van 3 uur aanvangstijd 9:00
  • Prijs: € 38,00
  • docent: Dhr. A.W.O. (Arjan) van der Beek

Mee te brengen door cursist: Systeem- of spiegelreflexcamera, met standaard- of groothoek lens, volle accu; pen en papier.

Inschrijving via de V.U. Cursuscode: HVT1559W

A.W.O. (Arjan) van der Beek
Arjan van der Beek is een gedreven, zelfstandige fotograaf. Hij fotografeert meer dan 40 jaar, heeft de vakopleiding aan de fotovakschool gevolgd, fotografeert professioneel bruiloften en uitvaarten. Daarnaast gaat hij, op fotografisch vlak, geen enkele uitdaging uit de weg. Zijn website : www.arjanvanderbeek.com


Locatie

Volksuniversiteit Woerden
Klooster Wilhelminaweg 77 Woerden

Over Volksuniversiteit Woerden

Meer informatie over Volksuniversiteit Woerden vindt u in de cultuurmap: Volksuniversiteit Woerden
Bezoekadres: Rembrandtlaan 24, Woerden